Billinge blöt mm. Inte en asfaltspromenad direkt!

Fruset och ingen snö. Kanske läge för att testa några i serien billinge blöt?
Sagt och gjort! vi styrde bilen mot Häggum och sen upp i skogen. bra parkeringsplats fanns det och vi beslöt oss först att kolla in Abandoned Stone Crime. Vilken väg ska man gå? Den ena var helt fel men på så sätt får man ju se lite mer!



Är vi rätt eller inte?
Hyste faktiskt inga stora förhoppningar om att hitta burken men det gjorde vi!

Sen gav vi oss av till Billinge Blöt #2 Våtemossen 1 , men på vägen dit hittade vi ett underbart litet vattenfall med iordningställd grillplats. Här undrade vi varför det inte fanns någon gömma, något vi nog kan råda bot på snarast.



dessa iskristaller som bildas i frusna bäckar. Så vackert!



Ja och sen var det då våtemosse. Jag hade stövlar men det hade inte Lena. Trodde man att det var fruset i backen så trodde man fel. Det lilla vita pulvret på marken snarare maskerade de våta partierna i stället. Spårloggen efteråt i gpsen var minst sagt krokig, men så fick vi ju gå en del omvägar för att komma fram.



liten bro vi bygga fick......

Men vi hittade gömman och Lenas skor var bra för hon blev konstigt nog inte så blöt om fötterna! Dessutom hittade vi en liten bro ute vid gömman så vi hoppades kunna ta stigen tillbaks men icke, stigen försvann!



När vi närmade oss bilen så gjorde solen ett tappert försök att visa sig, kändes riktigt bra för en strapats var det att ta sig dit och tillbaks.

Vidare på snorhala vägar till Renoveringsobjekt!



Här kunde man verkligen tala om att se himlen genom taket!

men ett väldans snyggt skafferi hade de, nog det enda som inte krävde renovering!



här blev det kaffepaus. Improvisation är bra då man glömmer muggarna hemma!



En mosse till hann vi med,Billinge Blöt #3 Söakullsmossen, men då var batterierna i kameran slut. Riktigt fin väg till den gömman och faktiskt så var jag inte alls blöt när vi åkte hem!

Trackback
RSS 2.0