Toalett värd en liten omväg.........och en massa bra gömmor

Idag har varit en riktigt bra dag!
Det har även varit en annorlunda dag, Vi har hittat flera mystar som vi klurat ett tag på och de ute i Kinnarp
(2012, AxplockSudoku) som Gunsan 1 gjort skulle jag vilja ge favoritpoäng allihop! Tyvärr har man ju inte så många favoritpoäng att fördela.
När vi nådde Länsgränsen blev vi också imponerade. Ingen risk man missar gränsen, men gömman var destå svårare.......Fast vi lyckades plita ner en liten signatur i logge trots allt!
Så mötte vi upp titticc och tulca inne i Falköping. Vi började med att leta stenar och brunnslock och vi har sett ett flertal, dock inte de rätta. Att det kan finnas så många varianter av brunnslock hade jag inte en aning om!
Sen gav vi oss av upp på berget. Bergsjön runt anade vi att det kunde vara bra om det fortfarande var lite fruset. Det var det.
Flera bra och annorlunda gömmor fanns det där, min absoluta favorit var Bergsjön runt #3. Bergsjön runt # 2
var också bra och vandringen runt sjön var riktigt vacker. Men man anar att det kan vara blött på vissa ställen framåt våren.
Planen var att fika vid bergsjön. Där blåste det halv storm kändes det som, så vi åkte in mot Falköping igen. Var kan man då fika?
Marka kyrka har vi lustigt nog fikat vid två gånger tidigare. Kanske det kunde vara lä där?
Nja, men det blev kallt i skuggan, fast toaletten var fasligt rymlig, dessutom den absolut fräschaste toan jag någonsin besökt, inte kan vi väl........



Nöden har ingen lag sägs det, vi var hungriga och det var varmt och skönt. Inte alla som har druckit kaffe på en toalett.....

In till stan igen och några avslutande gömmor. Avslutade med lite plumsande i vatten under Torbjörntorps gamla stenbro. En riktigt vacker bro, men var var burken!
Titticc har en förkärlek till gamla potatiskällare. På vägen hem besökte vi två stycken, varav en i radhusformat, Grävlingen .
En riktigt bra geodag! Är så glad över att jag har geovänner som gillar detta lika mycket som jag!


Trackback
RSS 2.0