En känsla av höst. Promenad på Billingen.

 
 
Augusti är för mig en sommarmånad!!!!!!
Kan därför inte låta bli att känna en smula vemod när vi den 30 augusti tog en promenad uppe på Billingen och helt plötsligt upptäckte en hel massa gula löv på träden.
Hur gick det till? För inte har vi väl sett det någon annanstans några meter lägre över havet, eller?
 
 
Nåväl med vemod i bröstet är det väl bara att konstatera att vi går mot kallare tider. Men säga vad man vill om hösten, vackert är det iallafall med alla färger och denna vandring bjöd även på en hel del utsiktspunkter.
 
Vi startade med en liten multi. Om vi trängde ihop oss så hade det faktiskt varit ett perfekt fikaställe en regnig dag, om än med risk att få vita färgflagor i kaffet........
 
 
 
 
Verkligen ett bra upplägg för en multi med en final på en riktigt fin plats dessutom.
 
Naturen här ovanför Våmbs ängar är vacker och en smula dramatisk.
 
 
 
Här hade vi 120 meter till närmaste burk, om man gillade att hoppa nerför stupet framför oss vill säga. Vi valde att ta den en annan dag i stället.
 
 
 
 Känslan av höst förstärktes ytterligare när det började regna när vi var längst bort från bilen. De återstående kilometrarna promenerades i ömsom regn, ömsom uppehåll men fikat valde vi att ta hemma hos jamandcat, då det ösregnade när vi väl var åter vid bilen igen.
 
 
En riktigt bra cacherunda var det häruppe med mycket trevliga och varierande gömmor! Då gjorde det inte så mycket att det regnade och att det var en känsla av höst i luften. 
Hösten är ju oxå trevlig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0