En efter en med utsikt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äldste sonen har flyttat hemifrån, ända till Linköping och det kommer såklart att krävas ett antal resor dit framöver. Igår var en av dem och självklart så behövs ju en bensträckarpaus längs vägen. Finns det då ett antal cacher att logga som dessutom kan tänkas bjuda på vacker natur är det extra tilltalande.
För inte så länge sen kom denna serie cacher om 20. #1 Kråkeryd - Sväm P P F
Jag har varit i Kråkeryd förut och anade att längs den slingan här kunde det vara fint.
Så sant det var.
Pga en felnavigering som gjorde att tiden blev knappare än tänkt så blev det en något raskare promenad än önskat, men vilken promenad!!!! Så vackert där vid vätterbranten.
 
 
 
Vi loggade nr 1-5, mer fanns inte tid till men jag lär återvända hit, fast då utan att passera genom Gränna.....
Lite bilder från promenaden.
Tänk att vara får och gå här och beta.
 
 
Molnen dra ihop sig söderut och det blir tryckande varmt ett tag. Stegen skyndas på ytterligare en aning, för blöta vill vi inte bli.
 
 
Norrut, mot Omberg, ser himlen mycket mer välkomnade ut.
 
 
Ljungen blommar på den sannolikt rätt magra jorden.
 
 
Stegen var rätt lättvandrad förutom vid ett tillfälle mellan ettan och tvåan men inte heller den biten vållade några problem. 
 
 
Åter vid parkeringen var fåren samlade vid träden i hagen strax intill. Kanske det förberedde sig för regnet som var i antågande? Vi klarade oss iallafall utan att få en droppe på oss.
 
 
Dessa cacher gav oss en riktigt fin naturupplevelse. En och annan en undersöktes lite noggrannare, gemensamt för dem alla var den vackra utsikten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0