Jul i Juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Groundspeak brukar alltid ha någon sommarutmaning som går ut på att man ska göra olika saker för att få souvernirer i sin statistik.
Årets utmaning på sjörövartema är än så länge rätt luddig tycker jag, men så mycket har jag förstått att det är bra att logga ett event i helgen.
Tiden gick och ingen verkade vilja anordna nåt inom rimligt avstånd så då gick det som det gick.
Jul i Juli skapades och lussekatter bakades en julidag till familjens stora förvåning.
 
 
 
Oj så populärt det blev!!!!!!! Givetvis spelade ju souverniren in men ändå. Tror att alla som kom hade en trevlig stund för det hade iallafall jag.
 
 
 
Gamla glöggslattar hade letats fram och folk kom ända från Legoland för att delta. Kul!!!!! Enda gången jag blivit bjuden på en TB till kaffet dessutom!! Toa Norik hade med till de som så ville ha.
Annars var det besökare från Jönköping, Borås, Sjövik, Götene, Mariestad och Örnsköldsvik. Även lite mer närliggande orter fanns så klart representerade. Riktigt kul att så många ville komma och det var mycket som avhandlades vid långbordet på torget i Kungslena. 
 
 
 
Vädret var sådär lagom jullikt med duggregn, allt för att glögg och pepparkakor skulle smaka som allra bäst, trots att det är långt till jul. Hela 161 dagar faktiskt.
Efter eventet tog vi en promenad längs #Slingan1 i Stenstorp. En riktigt fin slinga med fyra lätthittade cacher.
 
 
Visst väckte vi en viss förvåning för tomteluvor i juli är ingen vanlig syn.
 
 
Men det är rätt skönt att inte göra det alla andra gör ibland. Att fira jul i Juli var faktiskt riktigt bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0