En box utöver det vanliga

 
 
 
 
 
 
Pandoras box. Här är det inte en gammal glassburk under en sten i skogen utan här snackar vi helt andra grejer.
Kan bara säga WOW! Så snyggt! Här kommer inga bilder publiceras som kan spoila själva upplevelsen, utan den här ska man göra utan nån förhandsinfo. Det enda som är bra att veta är att man absolut måste vara minst fyra för att klara att lösa uppgiften.
Alltså hade vi teamat upp oss lite extra inför äventyret och mötte upp Kjellmar och Bewar på parkeringen vid första steget, väl utrustade med lite "braatthagrejer" i bagaget. 
Start är vid denna vackra plats och här är cachens terränggradering sätt.
 
 
Förvånansvärt snabbt löstes steg ett och vi kom vidare till nästa snygga steg. Där tog det en liten stund innan vi kom på att "görsåhäranvisningar" kan underlätta att läsa innan man testar det man tror är rätt. Gör om gör rätt och nu kom vi vidare igen.
Nu kan man snacka WOW på riktigt. Jag har nu loggat alla Bockarna Bruses cacher och denna är den som imponerar mest på mig. Fattar inte att folk kan logga utan att ge en favvo här.
 
 
Vi fortsatte med att logga vackra Östra kyrkogården där körsbärsträden var som en rosa dröm.
 
 
Det var vi som överlistade Pandora!
 
 
 
Om ni inte besökt Mariestad och denna box så gör det. Sägs att om den går sönder så kan D3BB inte säkert återställa den igen så skynda, skynda. Och glöm för all del inte att ge ett hjärta till denna fantastiska skapelse
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0