Konsten att få med familjen till elljusspåret i Tillberga!

 
Vem är så knasig att man tar med familjen som är på en semestertripp och går ett elljusspår???????
Kanske en tokig, geocachande moder.......
 
Ända sedan titticc pratade om Kenth.K och att han hade sådana fantastiska gömmor uppe i Västerås har tanken funnits i bakhuvudet att det skulle vara kul att få se dem nån gång.
Så släppte han en gömma i Tibro och det blev helt plötsligt aktuellt att undersöka saken närmare. Hm.......Vad kan Västerås ha som kan tilltala familjen tro, så att mor kan få komma i närheten av desa gömmor?
 
Arosfortet,http://arosfortet.se/test/. Jomenvisst, vi var ju där när det fanns i Huskvarna. Inte alltför svårt att övertala grabbarna att följa med dit!
 
 
Sala Silvergruva Earthcache var oxå ett spännande ställe som kunde motivera ett besök i staden.
 
Ja och så hade maken ju pratat om att cykla dressin en gång till, dettapassade utmärkt att göra i Degerfors, det låg ju nästan på vägen........ Dessutom hade de ju tandemdressinen, något vi aldrig testat innan.
 
 
Saken var klar, alla var med på "tåget", och de kunde alla tänka sig att även ett elljusspår kunde tänkas vara ok att besöka!
Lite list så får man ta till ibland!
Amazething, var den första gömman vi kom till. Här krävdes det att ha lite tålamod. Alla gömmorna är fieldpuzzle. Fantastiskt välgjorda, CO skulle kunna vara med på slöjdmässan i Hjo med sina gömmor, Undrar bara om folk hade förstått vad de hade fått se.........
Woodice. Denna var enklare, Inga problem att lösa, men vilken passform! Snyggt!
Smile & Go. Javisst, ett antal av dessa figurer har vi även hemma. Det var bara han på fjärde våningen som trilskades lite men killarna överlistade honom!
Brain Trouble, Här överaskade mina äldsta söner stort. Ett riktigt, trassligt problem som vi insåg när vi väl var hemma att endast 13 stycken innan oss hade klarat! Grabbarna trixade med magneten hit och dit, muttrade lite, lämnade över till brorsan som oxå trixade ett tag och så.......Loggboken var i vår hand! Underbart! Nu blev det faderns tur att återställa, något som inte visade sig lika lätt. Här fick vi till slut ge upp, då blodsockret började gå ner och det behövde höjas snarast. Dessutom var de minsta benen trötta!
 
 
 
Detta spår utanför Västerås kan bara varmt rekommenderas.
Ja, självklart har jag kort på gömmorna men väljer att inte visa dem här,
vore synd att gå miste om upplevelsen på plats i skogen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0