utmaningar

Man kan mer än man tror.......KM-runda i november

I klyftamonskogen finns ett antal KM rundor som jag bara kan rekomendera. 6 olika utläggare har vardera lagt ut 20 cacher vardera med max 200 meters mellanrum, allihop nära en väg med bra parkeringsmöjligheter intill.
En dimmig morgon gav vi oss iväg med cyklar på bilen med siktet på Lerdala för att testa hur det funkade att cykla mellan cacherna.
Strax utanför Lerdala började vi med att bestiga Borgehall, en gammal fornborgDimman låg fortfarande kvar på sina ställen men solen bröt igenom fint och det var riktigt vackertEfter denna höjdarstart fortsatte vi färden mot gurkan94´s KMrunda.Tog en avstickare till Berget och det var en intressant plats där två bröder levt under knappa förhållanden. Vägen dit var också fin, med solljuset silandes genom dimman bland trädenPå väg åter från bergetEfter halva rundan packade vi upp vår medhavda matsäck i en solig glänta. Idag bestod den av pastasallad.
Mums!!!Vem kunde väl tro att vi skulle vara ute och cykla i november?Så var hela rundan klar. Återstår bara att fika och sen cykla tillbaks till bilen.

 

Det här med att cykla mellan cacherna här var en jättebra ide. 

Vi mötte inte en enda människa på hela rundan förrän vi kom tillbaks till bilen.
Då plötsligt susade ett stort gäng träningscyklister förbi i rasande fart.
Vi hade en fin dag i skogen och jag kan bara rekommendera dessa rundor som är riktigt kul och omväxlande.
Denna bjöd även den på flera överraskningar.RSS 2.0