Mariestad! Event och en milstolpe! Dessutom några riktigt bra gömmor!

Vi brukar ju försöka oss på att besöka Stammtisch XI när de går av stapeln. Dels är det trevligt att träffa andra geocachare och dessutom så behöver man ju få i sig något att äta när man cachar.
Denna dag var det så dags för lunchevent igen och eftersom jamandcat närmade sig 1000 gömmor med stormsteg och hade sett ut en mycket speciell gömma som lämplig för den milstolpen belägen just i Mariestad så jobbade vi på att detta skulle lyckas.
Vi plockade några lätta gömmor längs vägen och stannade sen till vid Haggårds Bron, en gömma som blivit kvar för oss alla, främst för att det innebar en promenad längs en rätt vältrafikerad väg. Sådant är vi inte så värst förtjusta i, men denna dag var det då äntligen dags.
Halt som bara den på plattorna var det, men Malin gjorde ett tappert försök. Precis då ringer barnens rektor! Förstår att Malin bortförklarade alla billjud över och under oss med att hon var ute och gick.........Erkänna att man sitter dubbelvikt under en bro, när någon ringer gör man ju inte i första taget!
 
 
Vi fortsatte mot några trädkramargömmor innan eventet. Tur att stegen fanns med! På den ena stod det att man skulle ta med egen penna. Undrar hur den personen är skapt som klarar att klättra upp i det trädet enbart med en penna till hjälp.......
 
 
 
 
 
Efter det som vanligt trevliga eventet, var det då dags för att logga den riktiga milstolpen!!!!
Size doesn´t matter!
100% favvopoäng säger ju en del! Vi blev inte alls besvikna! Vilken gömma! Vilket jobb som var nedlagt!
Helt fantastiskt. Här väljer jag att bara lägga ut en bilder på jubilaren, för denna gömma bör verkligen upplevas, utan att ha fått förhandsspoiler.
 
 
 
Jo förresten! Storleken har visst betydelse! 
Vi hade lite tid kvar innan det var dags att återvända hemåt och då valde vi att ta den andra gömman av de tre Bockarna Bruse, skaparna till Size doesn´t matter!
Denna gömma hette BOM-BAD och den var också mycket bra! Även där en variant jag aldrig träffat på förr! Rekommenderas starkt även den.
Så var det då dags för hemfärd. Stängde av gpsen och satte oss till rätta i baksätet. Man hänger ju inte riktigt med var man åker då, fast plötsligt insåg vi att det bar av mot Tibro istället för mot Skövde......
Oj då? Vi var inte så värst sugna på att gå därifrån till grannstaden så vi lyckades "övertala" Titti att ta vägen förbi Skövde i stället. Hon var inte svårövertalad alls som tur var. Men då passerade vi ytterligare en omtalad gömma: T13 Mjölkabord
På med gpsen igen och vi blev avsläppta medans Titti vände bilen. Denna har många haft svårt att hitta och det kan jag förstå. Riktigt klurigt gömd var den, men jamandcat hade ögonen med sig som tur var!
Nu är det ju så att firande av milstolpar är viktigt i våra geoäventyr så jag bjöd hem jamandcat, lili43 och titticc för fika. 
Vi tog först en promenad till min allra första egna gömma:
Högeklint.
 
 
Hade vädret varit bättre hade fikat passat bra här, nu blev det i stället en inomhusfika i köket i stället!
Trevligt det med och inte minst mycket varmare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0