Grillevent en ljuvlig marskväll!

 
 
 
Solen sänker sig sakta ner över Tidans vatten, en brasa är tänd. Blåsipporna blommar, luften är ljum, ryggsäcken packad med korv och bröd och sist men inte minst: Trevligt sällskap medans mörkret stilla lägger sig över Tidavad.
 
Lordens Maker Madness Event bjöd på allt detta. Så mysigt!
 
 
 
Avslutar med att kopiera in Malins logg för det var meningen att vi skulle bjuda på vår bästa cachinghistoria där vid elden:
 
"Tack Lorden för ännu ett mysigt event. Jag är faktiskt skyldig dig ett STORT TACK inte bara för detta event, för utan dig hade jag nämligen kanske inte funnit några av mina bästa vänner titticc och bojip! Mitt första event var Lord Of Hog Grill (2.0) (visit link) Då kände vi/jag inga andra geocachare. Om inte vi hade blivit så väl mottagna av både Lorden och övriga deltagare på eventet, om inte det varit så trevligt så hade jag inte vågat åka själv på nästa event när jag inte fick med mig resten av team jamandcat, och då hade jag inte träffat titticc. Och om jag inte träffat titticc där så hade jag inte fått erbjudandet att följa med henne ut och geocacha, och så hade hon inte berättat för bojip om mig, och då hade inte bojip tagit kontakt med mig, och jag hade inte varit en del av CACHANDE FIKANDE TJEJLIGAN  Detta är min bästa cachingskröna, jag fann inte bara en massa roliga burkar och vackra platser utan även fina vänner!"
 
 
Jag är också oerhört stolt och glad över att vara en del av CACHANDE FIKANDE TJEJLIGAN!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0