Kaffe med dopp!

Förra sommaren så hade ju vi ett fikaevent på Hökensås och eftersom det blev så uppskattat så blir det en repris även detta år.
Fika är välgörande för själen, kanske inte lika mycket för kroppen, men eftersom caching för min del oftast är förknippat med rätt många steg så är det nog lite bra även för kroppen.
 
Nu är eventet publicerat: Kaffe med Dopp på Hökensås av tjejligan och jag hoppas på att det blir en trevlig stund även denna gång.
 
En stor skillnad mot förra året är att denna gång erbjuds badmöjligheter om vädret vill såklart!
 
 
Vi kommer att hålla till vid lilla havssjön där det finns en utmärkt badplats. Tror nog att det är dit de flesta Tidaholmare väljer att åka om de ska bada nånstans.
Vuxenskolan kommer även att vara delaktig på ett hörn. I samarbete med dem så kommer vi erbjuda "Prova på Geocaching" efter eventet, när alla andra är upptagna med att FTFa de nya cacher som vi förhoppningsvis kommer släppa.
 
 
Hökensås är vackert  med alla sina sjöar (denna bild är tagen vid en höstskrudad lilla havssjö)) och det finns ett antal gömmor där redan, men några till kan nog få plats.
Hoppas vi ses på kaffe med dopp den 29 augusti!
Välkomna!
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga Johansson

Det får jag notera i kalendern. Kanske kan finnas en liten chans. Hoppas vädret har bättrat sig till dess. Det är ju gott om tid.

Svar: Du är välkommen!Hoppas det passar!
bojip

2015-06-03 @ 15:58:52
URL: http://tankstallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0