En alldeles väldigt lyckad resa till ortopeden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det började med ett läkarbesök.
Ett besök som skulle ske i Göteborg. Det är ju en bra bit att åka, speciellt om man ska köra själv. Men det finns ju sätt att göra läkarbesök riktigt minnesvärda och det tror jag vi lyckades med riktigt bra.
Ibland är det så befriande att inte behöva vara som alla andra förväntar sig att man ska vara. Hur många väljer t.ex att dra på sig regnställ och ge sig ut i stiglös skog nån timme innan man ska på läkarbesök och sen plocka bort barr ur hår och kläder när man väl är hos farbror doktorn?
Tja, jag skulle väl tro att de flesta inte gör så. För att spä på det hela lite till så hamnade vi en aning i tidsnöd (det blir lätt så när man cachar av nån anledning), så vi fick plocka med oss vårt medhavda fika in i väntrummet på Carlanderska och avnjöt ägg och mackor sittande mittemot operationskoordinatorn. Ingen fikabild blev det denna gång. Tyckte det kändes lite för retligt att ladda upp kameran där, vi var nog konstiga nog som det var skulle jag tro, två plaskblöta tjejer som mumsar mackor i ett väntrum på ett privatsjukhus, dessutom med barr i håret. Jo, det hade börjat regna när vi gick från parkeringen, och det var inget stilla regn utan mer av kvaliten ösregn.
 
Men vilken trevlig dag det blev!
Innan läkarbesöket hann vi med några mycket bra cacher i en serie på 17 cacher där Trinislas utmaningar - #6 Betong var en av dem. 
Vi besökte 4 av dem, men bara två lyckades vi logga. Desto större anledning att komma tillbaka. Kvalitetscaching när den är som bäst.
 
 
Efter besöket på Carlanderska vräkte regnet ner, om möjligt ändå mer än innan, så det var med en rejäl portion envishet vi trotsade naturkrafterna för att kunna logga den arkiverade, men fullt loggbara X - the webcam.
Regn på tvären och blåst som vände paraplyet samt vattenpölar modell smärre oceaner, gjorde detta till en minst sagt minnesvärd promenad. 
Men tänk vilken lycka när vi upptäckte de små myrorna på bilden som faktiskt är vi!
 
 
Det tog sin lilla tid innan vi torkat, skulle tro att det var ungefär nånstans i Vartoftatrakten, då vi beslöt oss på att avsluta vår minnesvärda dag tillsammans med en mörkercache Åsaka 1 Mörkercache.
Finns det något mysigare än att gå omkring i mörk skog tillsammans med en god vän och leta reflexer?
 
 
Jag gillar det och även vägen till cachen var minnesvärd. Så sanslöst hal en grusväg kan vara egentligen!!!!!
Höll på att halka ner i diket gåendes, så då kan man prata halka.
 
Glömde att vi gjorde ett stopp till längs vägen. Ett TBhotell som var så fint. Detta länkar jag inte eftersom jag visar en bild.
 
 
6 cacher loggade och en väldigt lyckad doktorsresa. 4 favvopoäng fattigare och plaskvåta fötter..Att man kan känna sig så nöjd trots att det plaskar mellan tårna....... Är det så här trevligt att besöka läkare kan man göra det ofta.
 
 
 
 
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0