Med Tor i skogen

 
 
 
 
 
 
 
 
Det där med mörkercaching är ju så kul!
Men otroligt svårt att få till av nån anledning. Ofta ställer vädret till det för oss, men nu när snön smälter undan så var det dags för ett försök igen. 
Det höll på att bli inställt även denna gång, mycket beroende på Tor........
Ja, så kallades ju stormen som var i antågande denna gång.
Men stormen skulle ta fart ordentligt framåt kvällen och dessutom komma västerifrån. Alltså planerades för en tur bortåt Mariestad i stället för till Lidköping. Sen valde vi att åka innan det blev mörkt och hann på så sätt även slutföra YR rundan som vi påbörjade för två och ett halvt år sen.
Denna gång valde vi bort cyklarna, för även om Tor visade sig vara en rätt behändig storm så lockade januarivädret för övrigt inte till en cykeltur. 
Hur någon lyckas logga hela YR serien vid ett tillfälle har jag svårt att förstå. För oss tog det fyra besök för den tar sin tid då nästan alla i serien är i två steg.
Men vi kanske har ett annat fokus. Satsar mer på att det ska vara roligt och avkopplande. 
 
 
Hur som helst så blev det en fin tur med Tor vinande i trädtopparna. 
 
 
 
Några fina platser besökte vi innan vi äntligen kunde signera delfinal och så även final final! YR00 - Final(hela serien)
Härligt! 
Mörkret faller rätt snabbt i januari så när vi kom till Likt Älvor i mörkret 2.0 som var kvällens huvudmål var det alldeles svart i skogen. 
Vi packade upp vår matsäck och åt i pannlampornas sken innan vi kanske inte direkt likt älvor gav oss ut på reflexjakt. Klafsade i mossen följde vi glittrandet bland träden.
Lätt teräng var det inte men ändå fascinerande att gå på en sån plats i mörkret. Kändes konstigt att vi för precis en vecka sen faktiskt också befann oss på en mosse, fast då med skidor på fötterna. 
Väl tillbaka vid grillplatsen plockade vi upp glöggen och njöt av stjärnhimlen.
 
 
 
Fördelen med Tors ankomst var att dagens regntunga moln helt blåst bort!
En häftig em/kväll i skogen fick vi trots ruskväder som man kanske normalt inte gått ut i.
Visst blåste det men inte så mycket egentligen. Det där med att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder, ligger det nåt i trots allt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0