Service på Hökensås

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lena frågade förra veckan om jag ville följa med till Hökensås för lite service på hennes gömmor. Det hade jag inget emot alls för Hökensås gillar jag ju att besöka.
Ett av de första stoppen vid Brandbilen överaskade på mer än ett sätt. 
Oväntat fin väg utan förbudsskylt som inte direkt verkade leda nånstans, oväntat fin skog med massor av vitmossa och faktiskt även en oväntat fin liten sjö vid namn kosjön.
 
 
 
Här, långt från närmsta större väg fanns även en oväntad skylt.
 
Visst kan man väl säga att det är en brandbil som håller till här?
 
 
Vi fortsatte så småningom till Abborragölen  som var så fin med sina höstfärger.
 
 
 
Reflexväst även denna dag, även om somliga kanske råkat få fel storlek. Men vi slapp möta jägare även denna dag. Funderade lite över om det beror på att det är gott om fiskare vid sjöarna normalt, även om vi inte såg nån just idag. Eller är det fiskeförbud nu denna uppstartsvecka på jakten?
 
 
Kunde inte låta bli att gå runt den lilla sjön bara för att det var så fint, innan vi plockade fram fikat som ju givetvis fanns med även i dag.
 
 
Rofyllt att sitta och spana ut över gölen med sina färger. Ibland hoppade en fisk upp i luften med ett plask, annars var det bara vi och stillheten. Ljuvligt. 
 
 
Har sagt det förut, men det tål att upprepas. Det är oftast rätt trevligt att göra service, speciellt om man har trevligt sällskap och har valt fina ställen att lägga sina cacher på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0