Mot Mariestad en blåsig januaritisdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stammtisch XXV var vårt mål. Ett återkommande event där man käkar lunch på nån av Mariestads lunchställen. Givetvis under intensiva diskussioner om det som vi alla gillar så mycket.
Denna gång var det jubileum. Det var tjugofemte gången som detta event gått av stapeln. Jag har försökt åka när tillfälle givits och nu var det jag och jamandcat som åkte norrut mot Vänerns pärla.
 
Några cacher var givetvis inplanerade längs vägen. Fokus stod på de nya kyrkcacher som publicerats sen sist.
Böja Kyrka var en av dem.
 
 
Ekby Kyrka och  Ekby kyrka har en historia som är värd att berätta. De (för det är faktiskt två cacher) publicerades nämligen med nån minuts mellanrum, med två olika CO, som ingen hade en aning om att den andre tänkte publicera en cache med samma namn. Förvirringen var nog rätt total, både för FTFjägare samt för de båda CO.
Hur som helst så gick loggandet jättebra på båda två, och vi hade sällskap av en mycket sällskaplig katt, som även syns på bilden.
 
 
 
Vi hade även några challengecacher på programmet så vi råkade passera förbi YR-rundan och eftersom vi hade tre ologgade kvar där så slank de med av bara farten. Skönt att kunna slutföra en så stor och trevlig runda, även om det tagit ett antal år att nå dit. Men oj så kallt det var. Vindarna var verkligen isande kalla så det var så skönt att veta att vi skulle få tillfälle att värma oss med både varm mat och dessutom sitta inomhus på eventet senare.
 
Challengecachen vi båda ville logga var Challenge #092 5st cacher in one day=40 D/Tp.
Tack vare den challengen fick vår resa till FAD förra gången en oväntad extra krydda.
Att jag, som är extremt höjdrädd skulle kunna logga denna trodde jag inte var möjligt, men där visade det sig återigen att man kan ha fel. Det kräver bara lite planering, samt att man åker ett antal mil.
Detta blev min lilla lista:
1 GC5ZARX PUZZLE #E10 [Aten] D:4.5 T:5.0
2 GC60BJZ PUZZLE #!1 [FIRE!] D:4.5 T:4.5
3 GC5M4W9 Patricias Pussel #1 D:4.5 T:3.5
4 GC60A7D PUZZLE #U07 [Motala Sunset] D:5.0 T:2.5
5 GC60A7H PUZZLE #U08 [Rolling Stones] D:4.5 T:2.0
Kändes rätt bra!
 
Challengecacher bygger ju ofta på statistik så visst kan jag med ett snett leende konstatera att vi även loggade Full Matrix, Alla 81 D/T kombinationer på en dag denna dag. Läser man cachebeskrivningen så inser man att här handlar det om något helt annat än att ha full matris.
 
Eventet blev trevligt, precis som förväntat, men det finns betydligt bättre lunchrestauranger i Mariestad. Mätta blev vi dock så nöjda kunde vi vända åter hemåt igen. Hoppas nästa besök i Mariestad blir en betydligt varmare dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0