I Linköpings närhet

 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har ju numera en östgöte i familjen. Äldste sonen flyttade till Linköping i augusti för att börja läsa teknisk fysik och nu hade han varit hemma för att göra det sista inför uppkörningen. 
Med ett nytaget körkort var det så dags för skjuts tillbaka igen. Eftersom jag haft svårt att köra bil längre sträckor det sista frågade jag Titti om hon kunde tänka sig att agera privatchaufför. Det gjorde hon gärna så självklart blev det lite caching på vägen hem. Massor av kort togs så denna tripp får bli i två delar pga det.
Första stopp på tisdag em blev vid Rudestams cafe där körkortsfirarfika intogs. 
 
 
Jättefin plats och ett supermysigt cafe och visst har jag varit här förr.
 
 
Den gången ålade vi under älgstaketet runt äppleodlingen för att komma till Kvigsåsen
 
Framme i Vallastaden var expot slut för dagen och sonen vinkades av och vi kunde gå in på området utan att betala inträde.
 
 
Blir mer och mer förtjust i området för varje besök här. Speciellt runt ån tycker jag det är riktigt fint. Nu finns här dessutom tre nya cacher som såklart fick besök av oss. På första parkett i Vallastaden var en av dem.

 
 
 
Nu börjar det mörkna och vi åker mot Ljungsbro där vi ska övernatta på vandrarhemmet. 
En kvällspromenad ner till Göta kanal hann vi med och för ovanlighetens skull var det en tripp utan en enda logg.
 
 
 
Morgonstund har guld i mund och det stämde verkligen denna dag. Klarblå himmel och sol gör vem som helst på gott humör. 
 
 
 
Vi tog en morgonpromenad i skogen strax intill och hittade två multi som båda två var riktigt bra. (Ljungsbrorutor #14 och Pyssel i Ljungsbroskogen #2)
Nöjda återvände vi för att äta frukost innan vi körde hemåt igen. Definitivt inte närmaste vägen såklart för vem vill åka E4 när gps är med? Men det är en annan historia som kommer i nästa inlägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0