Resa till Resville

 
 
 
 
 
Resville kvarnby är en plats jag upptäckt tack vare en liten plastburk för sisådär fem år sedan. En jättefin plats som vi återkommit till några gånger under dessa år, varje gång tack vare att det kommit just en ny liten burk i närheten, alternativt att vi sökt en fin fikaplats.
Denna lördag var det event som gällde. Caching - Att hitta det dolda och tillsammans med jamandcat, Lacksen och MAN33 styrde vi en bil från Skövde till nämnda lilla by, eller "Sveriges vackraste hôla" som arrangörerna själva säger.
EO NekoWeirdo hälsar oss välkomna.
 
 
 
Solen kommer fram en stund medans vi delger varandra fina platser och kul cacher vi kan rekommendera.
 
 
 
För visst är det så att man får se massor när man geocachar! Ett utmärkt sätt att turista på var vi alla överens om och när mysten Resvilles historia släpptes visade det sig vara just en sådan som är perfekt för turistcaching.
 
Många frågor skulle besvaras, bl.a skulle vi räkna stenar, trappsteg och fönster, men även hitta en vägvisarsten. Uppgifterna kändes lite många till att börja med, men det var inga svåra frågor, och vi var ju några stycken som hjälptes åt. På det stora hela en mycket trevlig myst!
 
 
Nu är alla frågor besvarade och då tog räkningen över.
 
 
Dagen till ära invigdes en naturstig här i byn där leader haft ett finger med i spelet. Frågorna tog oss även på en promenad längs den och det visade sig vara en riktigt fin led med vackra vyer och inte mindre än två fina fikaplatser.
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till kvarnen igen var det fullt med folk som väntade på den officiella invigningen av naturstig och turistsatsningen som gjorts i byn. 
Vi satte oss för att packa upp vår medhavda fika på andra sidan Flian och njöt av en ännu trevlig tur.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0