Kålland, vandring och grill

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndag 30 mars.
Strålande solsken och vad passar väl bättre än att besöka ett event på en vacker plats? 
Creation Celebration: Nu grillar vi #2! var dagens val och då jag ju gillar vandring valde vi några, som vi trodde, lite mer svårtillgängliga cacher vid Spiken på Kållandsö.
Visserligen var vindarna iskalla, som så ofta denna vår, men valde man rätt sida i förhållande till vinden så hamnade vi i lä.
Kramgoa träd 1Fin plats samt Strömsundet - "karena" skulle ge oss en fin vandring, delvis i stiglös terräng och då T var satt till 4 på de två sistnämnda gissade vi på att det kanske skulle vara en liten utmaning.
Vid Strömsundet - "karena" läste vi oss till att man kunde behöva vada, så mina vadarstövlar och en handduk fick följa med på turen, utifall att, även om vattenståndet i Vänern är lägre än på många år.
Några bilder kommer här i blandad ordning, men det är verkligen besvärligt att flytta bilder numera så bättre oordning i bilderna än inga blogginslag alls.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade inte behövt bekymra oss det minsta om vadning då det var bara en kort bit över till den lilla ön som cachen vid Karena låg på. Vattnet var max 10 cm djupt och det låg en stock, visserligen lite hal, men det gick utmärkt att balansera över med vassen omkring som vingliga handtag. 
 
 
Var fikar man bäst om inte vid "Fin plats". Under tiden fick loggen hänga på tork i solen.
Även här var det lä, så vi hade en riktigt njutbar stund tillsammans.
 
 
 
Så var det då dags för eventet. Även här hade EO tur med vindarna och vi kunde njuta i solen utan att frysa det minsta.
En vacker plats hade de valt som eventplats helt klart, Olofsons, något som inte förvånar mig alls, då de brukar vara bra på det.
 
 
 
 
 
 
En liten överraskning var ett avslutande cachesläpp. Här hade vi alla väldiga problem med att få fram detaljer om cacherna på nätet, men är man många så löser det sig ju ändå.
Högt eller lågt, var frågan här.....
 
 
En riktigt go dag fick vi tack vare att vi åkte på event!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0