FAD2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så var det återigen dags! Mitt sjunde FAD! En av årets absoluta höjdpunkter, denna gång så pass nära att vi inte behövde övernatta. Kändes skönt då hösten varit intensiv, samtidigt så brukar dessa FADresor till en ny stad vara så kul. 
Nu anlände vi på eftermiddagen och gav oss i kast med alla härliga labcacher. Bilden ovan är en av dem. Vi stod först som fån en stund när det kom fram 2 damer och gav oss tips som fick oss att inse vad som behövde göras. Efter logg sa en av dem "Är ni oxå nya på detta?"
Hm, vad säger man då.........Bjuder på min oförmåga att fatta enkla lösningar, trots att jag loggat något mer än en nybörjare.
Loggboken. Snyggt och passande med det mörkertema det ändå är på eventet.
 
 
Efter att ha ägnat oss åt dagslabbarna, samtidigt som vi pratade med många kända och okända ett tag så började det närma sig inlåsning.
Iväg till bilen för att hämta utrustning för mörkercachingen.
Nu är det nära!
 
 
 
Så låstes dörrarna upp och vi tumlade ut i mörkret. Vi valde skogen med baren!
 
Första cachen och här var vi definitivt inte ensamma
 
 
Både labbar och vanliga cacher höll en mycket hög kvalite!
En mycket rolig lab nedan som hette defuse. Här gällde det att komma på vilken kod som gällde för att desarmera bomben inom 2 minuter.
 
 
Liten balansgång i skogens mörker.
 
 
 Å så var det ju baren. Sällan har väl julmust och pepparkaka smakat godare.
 
 
 
Mycket nöjda med att ha fått en fantastisk FADupplevelse åkte vi hem för att sova sött innan vi åter styrde färden mot Lidköping nästa förmiddag.
Vi hade några labcacher kvar av kvällens mörkersläpp och de började vi med. Samarbete krävs!
 
 
Petrör i skog.
 
 
Snygga byggen, generellt i skogen detta år.
 
 
Vi avslutade med lite sightseeing. Först en virtuell
 
 
Sen passade vi på att gå stadsvandringen som oxå var en del av årets FAD. Jättefint sätt att visa upp en stad och den nya appen adventure labs funkade klockrent!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En härlig förmiddag om än lite kylig. Vad passar väl bättre än att avsluta en sån fin stund med fika på cafe? Rådhuscafet var passande nog öppet och vi satt en bra stund och bara pratade om alla upplevelser denna FADhelg, en av de absolut bättre jag varit på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0