Olympiska spelen

 
 
 
 
 
 
 
 
Vår lilla tripp till Stockholm innehöll inte ens den minsta lilla schopping på stadsgator, museebesök eller annat man kan tänkas förknippa vår huvudstad med.
I stället ägnade vi oss olympiska spel.
 
 
För något år sen fick jag upp ögonen för att det brukar ordnas ett rackarns spännande event med namnet SOS varje år. Förra året var jag jättesugen att åka men då fanns vare sig tid eller ork.
Men i år så!!!!
 
 
Det har varit lite olika teman på eventen, alltifrån england till spel. Detta år var det OS som gällde och efter att ha minglat runt lite på eventplatsen släpptes vi ut i skogen för att ägna oss åt både längdhopp, tiomilen, parallellslalom, orientering och curling, allt i geocachingform så klart.
 
 
Uppför en backe och nerför igen för att strax därefter återigen ta oss uppför en backe och nedför även den innan vi kunde "Gliida in i mål".
Våldsamt kuperad terräng det visade sig vara i Ågestas skogar.
 
 
Jodå, globen syns allt, långt där borta, om man zoomar en aning.
 
 
Burkarna var allihop av hög klass, med varierande tolkningarpå just olika os grenar.
 
 
 
 
Uppför och nerför, mycket genom stiglös skog traskade vi. Det sas att de flesta burkarna kunde nås med cykel, men iallafall inte den väg vi valde. Det är väl nåt med att närmsta vägen lockar en del, även om genvägar oftast kanske inte är de bästa......
 
 
 
 
Men vackert var det verkligen!
 
 
Lite radiosport kanske?
 
 
Vi hamnade i en grupp som kallade oss team familjen, tror de andra kände varandra innan, men de hade inga problem att ta sig an oss vilsna skaraborgare. 
Vi loggade även nån gång med våra "bonusbarn" som var med en sväng på eftermiddagen.
 
 
Efter 22 000 steg i denna kuperade terräng samt ca 65 våningars höjdskillnad sa vi farväl till vår "familj" och plockade fram vår medhavda fika. Aldrig har väl ett par ostmackor och en kopp kaffe smakat bättre.
 
 
Nu börjar solen så sakta gå ner och vi avlsutar med en fin promenad vid sjön Magelungen som ligger intill Ågesta fritidsområde.
 
 
 
 
 
Vilken dag det blev!!!
Jo, helt klart så var det rätt beslut att åka iväg till detta event. Trots att jag normalt undviker det mesta vad sport heter så var det ett riktigt bra tema på eventet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är supertuffa ju! Låter som en härlig dag. Anna-Lena

Svar: Tack!!! Det var en härlig dag!! Verkligen!
bojip

2019-09-09 @ 18:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0