karlsborg

Ännu en dag som jag och Lena var lediga samtidigt. Varför inte en liten tripp till karlsborg också? Nu lär vi ju inte komma ut och cacha på ett tag så varför inte. Har inte så mycket kvar inför jul att göra så att dra nytta av dagsljuset på detta sätt kändes inte fel!

Konstaterar på väg till karlsborg att snö gör att man tappar minnet. Loggade ett TBhotell som jag inte alls kände igen sen tidigare. Visade sig senare att jag redan loggat det i maj månad. Kanske därför den bara var med i Lenas GPS.....

Karlsborg har fått många nya cacher och planen var att vi skulle inrikta oss på dessa adventscacher i första hand. Det blir nu inte alltid som man har tänkt. Karlsborg har ju så mycket annat som också är intressant!



Endast 2 adventscacher av 19 blev det. Denna,Jul i Kbg 5. Balans var riktigt sevärd, Hur kan träd växa såhär egentligen?

Båthamnen var det inte mycket aktivitet



Dagen snyggaste gömma!



med hänglås och allt!



Här vilar sprängare Jim som kunde sin material till 99%........

Vanäs udde: Fyren är väldigt vacker även såhär mitt i december



Lena är rustad (som vanligt) för att räkna ut en trevlig liten multi





Så var det ju då Vanäs udde: Sjukhuset. Med så många favoritpoäng så måste det ju vara något extra! Starkt gjort av Lena som inte gillar åttafotingar......



Många spindlar fanns det och ingen vintervila verkade de ta heller.
Kan inte låta bli att undra vem i hela friden som huserade i dessa rum under jord på den tiden sjukhuset var sjukhus. Inte skulle jag vilja vara patient där inte.

En mystisk kotte hittade vi inne på fästningsområdet



Även kantareller fanns det i skogen, fast de var hyfsat djupfrysta!

Avslutade med en liten tur i hinderbanan.



Fast det kanske inte var så här det var tänkt......

Trackback
RSS 2.0