Kan man vara annat än glad.......

Sitter här vid datorn och varvar ner efter en kväll på jobbet. Känner mig klarvaken och ska jobba natt i morgon så inte helt fel att sitta här en stund till och hålla mig vaken. Gick in på
 http://project-gc.com/?page=favgained&profile_name=bojip&profile_country=Sweden&country=&region=&county=&submit=Filter
En rätt kul sida med lite statistik och annat och en hel massa annat skulle jag tro som jag inte förstår mig på ännu. Kollade för skojs skull då upp antal favoritpoäng på mina cacher och upptäckte att jag för närvarande låg på plats 119 i landet med 153 stycken. Riktigt kul! Mina gömmor är inga jätteavavcerade men de ligger oftast på en plats som jag själv gillar.
Dagen idag har varit en bra dag!
Var ju ledig i förmiddags så då passade vi på att åka upp till Ålleberg. En gömma där var fortfarande ohittad, Lena hade alla kvar däruppe och jag behövde kolla till min multi Guld där. Ållebergs sluttningar är så vackra, har inga foton därifrån tagna idag men dessa är tagna förra året i början av juni. Snart är det lika grönt igen!





Vi vandrade hela vägen upp på berget också. Det kändes i benen må jag lova. Ett antal utsiktscacher finns däruppe, de har alla det gemensamt att enda utsikten från dem är uppåt......
Blåsigt värre häruppe, inte undra på att segelflygplan och skärmflygare trivs gott här!

Predikstolen är ett imponerande ställe, man inte gärna går för nära kanten på.





Neråt igen och nu i lä var det jätteskönt. Blåsipporna blommade för fullt och vi såg även vitsippor, vårlök och lungört.





En trappa nerför berget med sina 75 små korta steg underlättade vandringen nerför berget i det mossöverväxta stenlandskapet.



Vidare färd in till Falköping. Vi har tidigare spanat in ett antal gatubrunnar i stan för att finna R-brunn. Att det skulle finnas så många olika sorters brunnar hade jag ingen aning om...... men vet man hur man ska göra blev ju allt riktigt lätt. En kunskap som kan användas på fler sätt! Tack för det tipset!
Vidare upp på Mösseberg. Fikapaus uppe vid vackra bergsjön sedan gav vi oss på dagens absoluta höjdpunkt! Livet på en pinne. En av de bästa cacherna jag loggat! Magpirr, klur, samarbete och en överaskning på slutet. Kinderägg, släng dig i väggen........Kan bara rekommenderas varmt!
Efter en toppenförmiddag (med bl.a 2 bergstoppar) så var det dags för en intensiv avslutning pådagen med ett kvällspass. Lagom mycket att göra och trevliga jobbarkompisar. Kan man vara annat än glad efter en sån dag?
Trackback
RSS 2.0