TB Giganticus

 
Att placera ut cacher på detta sätt kräver sin man! Att dessutom få det till en helhet och dessutom en (än så länge iallafall) väldigt bra helhet är imponerande!
Vi har äntligen börjat med Caching Camp-12! Jag gillade ju verkligen fjolårets eventcacher uppe på hökensås och har haft en sorts magisk lockelse till dem så det var med spänning vi påbörjade årets upplaga.
Vi startade med CC12 C03 - CC Masters  En multi med golftema. Fast vi inte var golfare nån av oss så lyckades vi fullfölja hela även om vi tappade bort oss på vägen litegrann. En riktigt kul variant som även innebar vissa vattenhinder!
Även en annan multi CC12 C19 - Smile sysselsatte oss en stund. Trots att vi anade vad det hela gick ut på fick vi oss ett gott skratt i slutet! även denna en välgjord och kul variant!
Så gav vi oss på vä framtass. Här väntade oss en liten tipspromenad CC12 F55 - Tips 1 - Dungen på 8 gömmor. Vi hittade alla men hade inte svaren på alla frågor så finalen får bli nästa gång.
När man ska placera ut cacher i ett mönster så här så innebär det ju att terrängen ibland är minst sagt annorlunda. Dagens tema gick på "närkamp med granar" och jag hade med mig en hel massa innanför kläderna när jag väl kom hem igen.
Men även fin och trolsk skog träffade vi på
 
och en och annan sumphåla. 
 
Cachenamnen gav en viss ledtråd om lämplig fotbeklädnad  CC12 F61 - Tips 7 - Wet walk. Fast det är ju bra att läsa namnet innan man traskar iväg och inte som vi när vi väl var tillbaks i bilen igen........Fast stövlarna som stod kvar i bilen var i allafall torra!
Helt plötsligt kände vi oss väldigt spännande. Är man kossa och tillbringar sina dagar med att äta gräs så måste de vara väldigt kul att se två tokiga geocachare komma utramlandes ur skogen...
Lena gillar även att ta kort när vi är ute, fast jag kan ju tycka att det snart är dags för en lite smidigare kamera.....
Efter närkampen med granarna kändes detta inte helt fel!
För fika det måste man ju.........
En av gömmorna där Lena började gnälla lite på Ancarcrona. För när det var 40 meter kvar var det bara ett litet problem. Det var 40 meter uppåt också.....
Fast det var riktigt fint däruppe!
En em-fika hann vi också med. Inte var dag vi har med vispgrädde i skogen!
Vilken tur att Lena måste vara ledig just denna soliga dag och att vi vågade oss på denna gigantiska skalbagge!
 
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Lena Alteg

Lånar din skärm dump på big bug

Svar: haha, det var ingen skärmdump, min dagor kan inte denna finess, men man kan ju ta kort på dataskärmen!
Birgitta Jonsson

2012-09-06 @ 20:07:48
Postat av: Tomas Ankarcrona

Kul att läsa om era äventyr i skalbaggens land... =0)

2012-11-15 @ 09:17:58
URL: http://cachingadventures.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0