En vinterpromenad längs Billingeleden

Vinter är inte rätt årstid för skogspromenader precis. I allafall inte så länge det är snö på marken. Vinter är inte heller den mest optimala tiden på året för att geocacha men man slipper ju i allafall oroa sig för ormar och myggen är inte heller besvärande.........
Men vad vackert det ändå är en vinterdag ute i skogen. Tänk att dagen redan har blivit en hel timme längre sedan vintersolståndet, nog går vi mot en vår i allafall! Underbart!
Tre gömmor stod på programmet:
 
Ett alldeles utmärkt val då dessa gömmor passade väldigt bra tillsammans då vi kunde följa stigar i skogen och på så sätt få en väldigt fin promenad på köpet.
 
 
Ja och ta bilen hit var ju inte ens tillåtet.........
Lustigt att skyltarna satt en bra bit in på den lilla vägen vi gick på. Fram hit var det tydligen i allafall lagligt att köra.
 
 
Efter loggning passade vi på att fika! Så vackert med en porlande bäck bredvid......Rofylld plats!
 
 
 
Så en sväng på billingeleden. Säkert väldigt fint i vår men inte så illa nu heller.
 
 
 
Nästan en tunnel att vandra i innan vi kom fram till sista gömman som vi faktiskt hittade mest tack vare att den hade en påsklämma som syntes bland alla gömställen. Tur att påsklämmor finns!
 
Några härliga förmiddagstimmar förflöt snabbt och det var dags att bege sig hemåt igen, som alltid betydligt piggare än innan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0