En varm förmiddag i ett kalkbrott

 
Årets hittills varmaste dag! Vi åker till Uddagårdens kalkbrott utanför Falköping!
Vackert placerat precis på bergskanten med en fin utsikt över nejden och några riktigt bra gömmor! KalkstenÄlgsafariLivdjurshallenFörgängelse, Det första man blir blind på är ...#1 och Det första man blir blind på är ...#2!
 
Naturen inne i brottet är rätt speciell.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pillrigt värre var det på denna fina gömma!
 
Vi avslutade med tårtbuffe på mössebergsbagaren......Ibland får man väl unna sig lite extra oxå! Denna tårtbuffe har vi pratat om länge men det har aldrig passat förräns denna dag. Tur det för det visade sig att de inte skulle köra det igen förrän till vintern.
 
Dagen började annars med en FTF nere vid djupasjön. Jag har fått sällskap i burkutläggandet i mina trakter! KUL!!!!! Djupasjön "Bävern was here". Sällskap i letandet fick jag dessutom, helt oväntat av LazerOn från Tibro. Rätt skönt för det var minsann en extremt flitig bäver, som fällt nästan hela skogen i den branta sluttningen vid sjön.
Stärkt av den åkte jag vidare ner till Djupadalen i Dala för att placera ut ytterligare en gömma i Falbygdens enda canyon!
 
Djupt i Djupadalen. Ingen avancerad gömma men en oerhört vacker plats som jag själv inte hade en aning om förrän för någon vecka sedan, trots att jag gått i området massor av gånger innan!
 
 
 
Backsipporna blommade även för fullt här och idag slog körsbärsträden ut på allvar.
Underbart vackra maj månad!
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga Johansson

Så vackert! Vist är det underbart nu. Perfekt tid att ut och geocacha.

2013-05-19 @ 11:11:30
URL: http://tankstallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0