Nöjd!

 
 
 Kaffe med Dopp på Hökensås 
 
Så kom då den efterlängtade dagen, den med stort D som vi skulle ha vårat andra tjejligeevent.
 
 
Så här dagen efter, kan jag inte känna mig annat än sanslöst nöjd. För trots att vi inte hade möjlighet att hälsa våra gäster välkomna pga en sanslöst virrig journalist från den lokala tidningen, som la beslag på alla vår tid när folk började droppa in, så blev det hela ändå väldigt lyckat.
Vindarna var kalla så doppet, det fick vi låta bli i sjön. Istället blev det muffins med en för Hökensås vanligt förekommande ingrediens som fick figurera dopp.
Nej, det var inte fisk i mina muffins. Receptet finns för övrigt i en av de nysläppta gömmorna: Receptet VVL Ibbesjön .
 
 
 
Loggboken fylldes med inte mindre än 38 nick. Jättekul att så många ville komma och förgylla vår förmiddag!
 
 
Eftersom jag anade att flera av besökarna åkt långt bad jag om att man skulle skriva sin hemort i loggboken och det var kul läsning efteråt. Vi var cachare från Töreboda, Lidköping, Färgelanda, Tibro, Vargön, Jönköping, Borås, Falköping och Skövde kommuner. Helt fantastiskt! Extra kul att många faktiskt åkt riktigt långt bara för att komma på vårt lilla event! 
 
 
Klockan 11 var det cachesläpp och 35 nya gömmor släpptes.
 
 
Jag hade förväntat mig att platsen skulle tömmas på folk i ett nafs men så skedde faktiskt inte. Flera stannade kvar och pratade lite till.
Ett gäng tjejer från Borås som tyckte det var kul att vi var ett tjejgäng som anordnade eventet åkte hela vägen bara just för att det frö ovanlighetens skull faktiskt var just tjejer som anordnade event. Kul men det stämmer faktiskt. Av de event jag besökt har faktiskt bara ett fåtal haft en tjej som EO.
 
 
När stranden var tom valde vi att gå två sjörundor.
Laxagölarna är ju alltid fin, men denna gång var vi allt annat än ensamma. Stränderna var fulla av fiskande metallarbetare. 
 
 
Dessa bär upptäckte Malin. Vad kan det vara för några? Kände inte för att testa dem som nån ingrediens i muffins iallafall fast de var vackra!
 
 
Vi fortsatte sen till Rödsjön där titticcs runda publicerat. Det var med viss vånda vi närmade oss första gömman då den inte var loggad på nätet. Vi ville ju absolut inte FTFa något när vi själva var eventarrangörer.
Men det visadede sig att vi kunde slappna av. Kontakten med de där uppe var obefintlig här och gömmorna var FTFade för över en timme sen.
 
 
Även här fanns det fiskare runt sjön, men det är aldrig några problem. Tror ingen fiskare skulle muggla nån gömma, de verkar snarare bara bli glada över en kort pratstund som avbrott i fiskandet.
 
 
Helt underbart att vandra i denna terräng!
En mackfika och ännu en blåbärsmuffins slank ner innan vi vände hemåt igen.
Supernöjd med både event och promenaderna efteråt. En helt underbar dag!
 
 
Här är en länk till reportaget: 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Får åka upp till Hökensås en vacker dag och gå runt någon fin sjö. Ska ha event här om fyra veckor... enbart ett fåtal anmälda så här långt... men det blir ju event för dem som kommer. Några sjöar att locka med det ahr vi inte... bara en mossgöl! HA det gott!

Svar: Vad kul att du anordnar ett event! Faktiskt så var det ett fåtal anmälda väldigt länge på vårt event med, det brukar trilla in anmälningar de sista dagarna om bara vädret är bra.Eventarrangerande ger faktiskt mersmak! Hoppas ditt blir lyckat det med!
bojip

2015-08-30 @ 16:55:51
URL: http://femfemman.blogspot.com
Postat av: Inga Johansson

Kul att så många kom till eventet. Hade gärna åkt om det varit lite närmare. Nu var jag på ett annat fikaevent igår och efterföljande cachingtur. Idag var det ytterligare ett event i trakterna som jag gjorde en snabbvisit på innanv i åkte till Växjö för att fira sonen. Missade invigningen av kanotleden här hemma men den får jag pröva en annan dag. Ha det så gott nu när den härliga hösten närmar sig!

Svar: Ja, det gav mersmak faktiskt. Inte så svårt att ordna event egentligen. Precis på väg att kolla din blogg och se hur din helg varit. Allt gott!
bojip

2015-08-30 @ 19:11:22
URL: http://tankstallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0