Bättre sent än aldrig!

För siådär en tre år sedan så släpptes en geocacherunda i Skövde som vi pratade om att den ska vi ta, jag och Lena. Tiden har sen gått och det har av någon underlig anledning inte blivit av att vi fått tillfälle till att gå den där rundan. Men bättre sent än aldrig! Idag blev det äntligen av!
Segerstorp #2 - Segerstorp #7 loggade vi. Nr 1 i serien har tyvärr blivit arkiverad och finalen hittade vi inte heller men det kan ju bero på snön.
 
 
Minus 7 grader och snö. Kanske inte det mest optimala cachingvädret men det blev en mysig dag iallafall.
Jag gick ofta här genom denna lilla by som ligger precis i utkanten av Skövde då jag bodde i stan i början av 90-talet. Nog kände jag igen mig, men mycket är förändrat också.
 
Det var en fin runda som delvis gick i skogen. Inte all lång.
 
 
Vad som var märkligt var att vi mötte en flock medelålders herrar på promenad. Tycker man sällan ser den kategorin promenerare om de inte har sällskap av hund.
Kategorin bättre sent än aldrig fortsätter. Denna dag firade vi Lenas födelsedag! Bättre sent än aldrig eftersom den var i november! Fast kaffe och nybakta blåbärsmuffins smakar gott även några månader efter en födelsedag!
 
 
Fin utsikt från vår fikaplats!
 
 
 
Vi såg några märkliga istappar också. Hur blir det på detta sätt egentligen?
 
 
Undrar hur många som har sådana här foton i sina gömmor. Vi geocachare har sannolikt ett och annat, broar är rätt mäktiga byggnadsverk egentligen! Just här gillade jag särkilt de nedhängande regelbundet återkommande istapparna!
 
 
Tänk om folk bara visste vad som kan döljas under en bro......
 
 
Vi loggade en oerhört bra myst idag också. Mobila Telefoner. Tänker inte skriva så mycket om den förutom att har ni möjlighet att besöka den så gör det. Vi gnolade glatt på vägen därifrån och alla som redan loggat den förstår säkert varför.......
 
Sista stoppet innan vi åt dagens lunch på Mattias Mat blev Sjukhusets multi.
Detta blev ett äventyr som det egentligen inte var tänkt som. Det byggs hej vilt på sjukhuset och på ett av stegen så var det byggarbetsplats och det var omöjligt att ta sig närmare än 70 meter pga stängsel. På det hållet är det omöjligt att se vad som står på en skylt......Då vi redan hade gått runt hela sjukhuset och bara hade ca 200 meter kvar till bilen kändes det inte ett dugg tilltalande att gå hela vägen tillbaka igen, speciellt inte eftersom Lena drabbats av yrsel längs vägen och inte fixade att gå utan att hålla armkrok. Vi hittade en genväg. Tyvärr råkade denna genväg innebära att vi blev inlåsta.....2 meter högt staket och låst grind bara nån meter från bilen........Vi hade kunnat vänt tillbaka och gå nära kilometern det innebär att ta sig runt hela huset men det kom en räddare i nöden och släppte ut oss. Kanske han tyckte synd om oss där vi kom gåendes arm i arm.....
Sällan har väl torsk med äggsås smakat så gott efter en sådant här äventyr!
Krya på dig nu Lena och grattis i efterskott! Bättre sent än aldrig!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MAN33/Anders

Gubbarna som går kan ha varit jag o mina arbetskamrater, en hel del Volvogubbar runt här :-)

2018-01-04 @ 21:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0