Drive in med förhinder. Arga snickaren hade nog haft rätt utrustning iallafall

 
 
Dag 10 efter att influensan slagit till med full kraft och däckat nästan hela familjen. Inte bra men oj så jag längtade ut i vårsolen! Malin ville också gärna ut på en kortare tur så vi valde ut några där vi visste att CO planerat en bilrunda. Inga långa promenader alltså för ork och kondis är minst sagt dålig efter 10 dagar i soffan framför tvn. FFMIM22 blev vår start.
 
 
Men vi hade inte räknat med Egon.......
Fin liten skogsväg men smal och inga vändplatser förutom den vid cachen längst in. Halvvägs in på vägen mötte vi detta virrvarr. Ja arga snickarens såg kanske hade varit till viss hjälp här.....
Hm, backa, trixa med vändning på smal väg (tur Malin hade lillebilen!) och sen blev det hinderbana!
Och promenad! Två älgar fick vi också förmånen att se! Och cachen hittades dessutom även om jag nog tyckte hinten mittemellan nog var mer fiskbesläktad egentligen men även en stubbe har ju något slags mittemellan......
Vi fortsatte med ytterligare några i denna serie och det var flera fina platser.
En hade attributet fikaplats och där fanns bord men oj så kallt det blåste från Tidan. Vi valde att vänta och det gjorde vi rätt i!
Här hittade vi vår fina fikaplats!
 
 
FFMIM26 Vi blev sugna att paddla på det spegelblanka vattnet och visst fanns det båt här med, även om den kanske inte var så ofta använd.
 
 
 
Rofyllt och vackert! Fikat smakade underbart och även om jag blev trött av denna betydligt längre promenad än vi planerat så var det värt det! Att sitta på en sten tillsammans med en god vän och bara vara, finns det något underbarare?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga Johansson

Roligt att du kryat på dig. Har också varit krasslig några dagar i början på veckan.
Egon hade verkligen ställt till det. Men det var vackert vid ån.
Trevlig helg!

Svar: Ja jösses så han härjade runt den där Egon!
bojip

2015-03-07 @ 16:55:02
URL: http://tankstallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0