regnet öser ner........

Nja eller kanske inte öser ner men blött och lerigt är det efter påskens snöfall. Lite droppar det allt uppifrån men inte ska väl det kunna få oss att stanna hemma idag. När det dessutom är veckans enda möjliga cachingtur tillsammans med U+L så.......
Men en sak var vi rörande överens om: Ingen fika utomhus idag!
Vi startade vid Lövsjötorp på väg mot skövde med några gömmor vi inte tagit. Var även ute på en av militärens vägar och det var där det verkligt leriga inslaget för dagen kom. Som tur var klarade Lenas bil av denna utmaning och vi fick loggat 4 cacher därute.
Sen in mot skövde.
Skogsvägen var en liten magnetisk cache som inte alls visade sig vara där man tror. Vitsippa som tog FTF på denna gömma såg något i röret och gick till andra sidan av röret och lyste in........Där satt en talgoxe. Även andra har sett den lilla fågeln. Lånar här en bild från titticc.
Idag var pippin inte hemma, han hade kanske tröttnat på alla oväntade besök.

En blöt dag med dropp uppifrån är det bra att vara inne. Vitsippa hade frågat Lena om vi möjligen kunde tänka oss följa med på en speciell gömma.
Ja, varför inte..........Kanske man hade fått jobba här inne om det blivit ofred i vårt land.
Tydligen var det tänkt som sjukhus i så fall, fast läser man länken inunder verkar det nog vara en myt.....
En länk om vad som döljs bakom dörren ovan!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fimg338.imageshack.us%2Fimg338%2F7839%2Fsjuktkul.jpg&h=7AQHEus4fAQGtP64W0Q1c4X53lPWvd2EozX7jiy7ioWXlHASpännande var det. Inte var vi rena heller efter detta så vi fick tänka mycket noga var vi skulle våga äta
någonstans efter detta äventyr.
En kul dag blev detta också trots vädrets försök att stoppa oss.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0