Tänk vad folk går miste om.......

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi blev STF idag. Ja, det har ju hänt förr såklart, men att bli det över ett år efter FTF-logg är ju inte så ofta som det inträffar.
 
 
Fast det var ju inte helt lätt att komma åt den. Rena turen att det inte var mer vatten i bäcken
 
 
 
Märkligt nog så har jag inga problem med att gå in i små eller större rör, däremot är jag inte speciellt förtjust i att klättra i träd. Höjder är betydligt obehagligare. Tur att vi kan komplettera varann i detta.
 
Vi siktade in oss på en serie gömmor som vi tänkte att det kunde vara läge att ta nu när det varit såpass torrt ett tag: En blöt gömma 8 var en av dem och den som vi loggade STF på.
Alla hade det gemensamt att det var bäckpassager under väg. En del var små, med riktigt lågt i tak och en del var betydligt större. 
Här nedanför var vattnet riktigt djupt. Tur att det fanns en sten att stå på för hade jag tagit ett steg till mot mitten hada knappt vadarstövlarna räckt.
 
 
Ett annat rör var inte lika ergonomiskt
 
 
 
Men det blir oväntat effektfulla kort inuti en tunnel. Tänk vad folk går miste om som envisas med att gå ovanpå på vägen i stället........
 
 
 
Jodå, det gick faktiskt utmärkt att köra bil med vadarstövlar oxå
 
 
Värmen var väl det största bekymret egentligen och efter fem olika rör beslöt vi oss för att övergå till en skogspromenad i stället.
 
Grönt och lummigt var det. Otroligt vackert så här års. 
 
 
Nattviolerna blommar för fullt.  
 
 
Ibland blir det kort fast man inte tänkt sig, men visst blev det fint?
 
 
Massor av flugor gjorde oss sällskap där i skogen, lite åska i luften gjorde dem väl extra intresserade. Sista loggen blev en topplogg. Samarbete på hög nivå gällde även här för att få dit våra nick.
 
 
Vi tillbringade helt klart inte dagen innan midsommar som de flesta andra, vår dag var betydligt mer äventyrlig. Tänk vad folk går miste om egentligen........
 

Kommentarer
Postat av: Inga Johansson

Ja, tänk vad mycket folk missar. Det märker jag nu som tvingas avstå från en hel del roligheter, men det händer att jag kan locka med mig nån ut som medhjälpare, antingen geokompis eller mugglare. Härftiga rörbilder! De andra var också fina! Ha en skön midsommarhelg!

Svar: Tack!
Hoppas du fick en fin midsommar du med!
bojip

2016-06-24 @ 12:05:30
URL: http://tankstallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0